Werkwijze Simpelverzekeren.nl

Nederlanders vinden het prettiger zich rechtstreeks bij een verzekeraar te verzekeren. Via Simpelverzekeren.nl verzeker je jezélf snel en rechtstreeks bij online verzekeraars.

Vergelijkingssites mogen vrijwel ongestoord van alles roepen en aanbevelen: wie (in hun ogen) de beste of goedkoopste is enzovoort. Dit is vaak dan de verzekeraar die daar het meeste voor betaalt!

Simpelverzekeren vergelijk niet, maar biedt online directe toegang tot vele verzekeraars.

Wij bieden rechtstreeks online het aanbod van direct writers en verzekeraars. Volledig objectief, onafhankelijk en altijd actueel. 24 uur per dag en 7 dagen per week vindt je online de directe verzekeringsaanbiedingen.

Wij zijn geen verzekeringsmaatschappij. Dit betekent dat je geen verzekeringen kunt afsluiten bij Simpelverzekeren.nl, dit doe je dus bij de verzekeraar van jouw keuze direct online.

Heb je op onze website een geschikte verzekering gevonden, dan kun je vanuit onze website direct doorgaan met het afsluiten ervan bij de betreffende verzekeraar. Je vindt op Simpelverzekeren.nl dus alles wat je nodig hebt voor het afsluiten van je nieuwe verzekering.

Hoe worden de verzekeringen online aangeboden?

Het is ons doel om het aanbod van online verzekeringen zo compleet en vooral inzichtelijk mogelijk in beeld te brengen. We doen ons best om zoveel mogelijk verzekeraars in ons online verzekeringaanbod op te nemen.

Op de websites van de verzekeraars vind je de polisvoorwaarden. Deze kun je vervolgens zelf heel eenvoudig met elkaar vergelijken. Jij bepaalt zelf waaraan je verzekering moet voldoen.

Op Simpelverzekeren.nl vergelijk je zelf niet alleen op prijs maar ook de kwaliteit!

Welke partijen worden aangeboden op Simpelverzekeren.nl?

Wij bieden alleen het aanbod van bekende Nederlandse verzekeringsmaatschappijen.

Wet op financieel toezicht

Alle aangeboden verzekeringsmaatschappijen of bemiddelaars voldoen aan de eisen die de Wet op het financieel toezicht (Wft) stelt. De Wft regelt het toezicht op financiële instellingen in Nederland. Alle partijen zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFid).

Wat zijn jouw kosten en onze inkomsten?

Simpelverzekeren.nl biedt online toegang tot diverse verzekeraars voor verschillende verzekeringen. Deze toegang is altijd gratis evenals het maken van premieberekeningen en het opvragen van offertes.

Wanneer je een verzekering online hebt afgesloten bij de verzekeraar, krijgt Simpelverzekeren.nl een vaste vergoeding van die verzekeraar. Jij betaalt niets extra!

Is Simpelverzekeren.nl onafhankelijk?

De vergoedingen voor afgesloten verzekeringen variëren licht per verzekeraar en sterker per verzekeringssoort. Voor Simpelverzekeren.nl maakt dit niets uit. Dit betekent dus dat we je een onafhankelijk overzicht van verzekeringen tonen.

Vragen of klachten over je verzekering

Simpelverzekeren.nl is geen verzekeraar. Dit betekent dat je een verzekering niet bij Simpelverzekeren.nl afsluit. Voor vragen of klachten over je online afgesloten verzekering kun je terecht bij de verzekeraar waar jij je verzekering hebt afgesloten. Een schade melden doe je eveneens bij die verzekeraar.

Lees ook Informatie over beheerder website Simpelverzekeren.nl
Lees ook Privacy beleid Simpelverzekeren.nl