Uitvaartverzekering zelf online afsluiten

Een uitvaartverzekering afsluiten is niet altijd nodig. De begrafenis of crematie kan bijvoorbeeld van spaargeld betaald worden. Maar sparen voor de uitvaart vinden veel mensen moeilijk.

Daarom verzekeren veel mensen zich via een uitvaartverzekering. Met een uitvaartverzekering verzeker je de de kosten voor een uitvaart. Je betaalt premie en als je overlijdt, wordt het verzekerde bedrag uitgekeerd.

De kosten voor een uitvaart zijn gemiddeld zo’n € 7.000,-. De totale kosten zijn altijd afhankelijk van de persoonlijke wensen. Bereken via deze pagina de premies online of sluit de verzekering online direct af.

Lees ook de tips afsluiten uitvaartverzekering. Bereken onderstaand online de premies en sluit direct af.

Een uitvaartverzekering afsluiten is niet altijd nodig. De begrafenis of crematie kan bijvoorbeeld van spaargeld betaald worden. Maar sparen voor de uitvaart vinden veel mensen moeilijk. Daarom verzekeren veel mensen zich via een uitvaartverzekering.

Op deze pagina tref je enkele handige tips bij het afsluiten van een uitvaartverzekering.


Met een uitvaartverzekering verzeker je de de kosten voor een uitvaart. Je laat je nabestaanden dan niet achter met de hoge kosten voor uw begrafenis of crematie. Je betaalt premie en als je overlijdt, wordt het verzekerde bedrag uitgekeerd waarmee de uitvaart betaald kan worden.

De kosten voor een uitvaart zijn gemiddeld zo’n € 7.000,-, de premie meestal slechts een paar euro per maand. Een eenvoudige uitvaart kan goedkoper zijn, maar de totale kosten zijn altijd afhankelijk van de persoonlijke wensen.

Soorten uitvaartverzekeringen

Het is goed om na te denken wat voor soort uitvaartverzekering je wilt afsluiten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een:

* natura uitvaartverzekering
* natura sommen uitvaartverzekering
* uitvaartverzekering in kapitaal
* combinatie uitvaartverzekering


Allemaal hebben ze hun eigen voor en nadelen. Een andere naam voor uitvaartverzekering is begrafenisverzekering.

Waarom je uitvaartverzekering zélf online afsluiten via Simpelverzekeren.nl?

* Uitgebreid aanbod verzekeringen
* Direct online afsluiten
* Rechtstreeks bij de verzekeraar van jouw keuze
* Snelle acceptatie

Bekijk op deze pagina alle uitvaartverzekeringen en verzeker je begrafenis of crematie zelf simpel online rechtstreeks bij de verzekeraar van jouw keuze.

Simpel verzekeren, eenvoudig zelf online je uitvaartverzekering afsluiten.

FBTO uitvaartverzekering

De FBTO Uitvaartverzekering keert een geldbedrag uit. Met FBTO heb je zelf direct contact, zonder tussenpersoon. Omdat je rechtstreeks met FBTO zaken doet, kun je direct met FBTO communiceren wat sneller werkt en misverstanden kan voorkomen. De kosten van de uitvaartverzekering zijn al verwerkt in de premie. Bereken eenvoudig de premie.

 
UitvaartCompleet

De Uitvaartcompleet verzekering is een uitvaartverzekering van verzekeraar Northwest die uitkeert in natura. De uitvaartcompleet verzekering heeft een aantal voordelen, namelijk een lage premie, vrije keuze van uitvaartverzorging, deskundige begeleiding en heldere voorwaarden. Vraag kosteloos een offerte op.

 
Centraal Beheer Uitvaart

Bij de naam Centraal Beheer Achmea denkt iedereen meteen aan ‘Even Apeldoorn bellen’. Dat korte zinnetje geeft hun manier van werken goed weer: direct en persoonlijk contact met onze klanten, zonder tussenpersonen. Bereken eenvoudig de premie online en sluit direct af.

 
Verzekeruzelf.nl uitvaartverzekering

Verzekeruzelf.nl uitvaartverzekering, kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd, het verzekerde bedrag kan besteed worden aan een uitvaart zoals jij dat wenst, er wordt direct betaald aan de uitvaartverzorger die je nabestaanden zelf kiezen. Bereken de premie simpel en snel online.

 
MONUTA

Met de uitvaartverzekeringen van Monuta laat u uw nabestaanden niet met onverwachte kosten achter. En u neemt hen de zorg uit handen, want Monuta verzorgt de uitvaart. Daarnaast is er nog een vrij te besteden bedrag, dat uw nabestaanden kunnen gebruiken voor aanvullende wensen. Vraag online een offerte aan.

 
DELA uitvaartverzekering

Kies je voor DELA? Dan kies je voor persoonlijke zorg. Voor jezelf en voor jouw familie. Voor, bij en na een overlijden. DELA regelt en verzorgt jouw begrafenis of crematie. Helemaal volgens jouw wensen. Bereken eenvoudig online de premie van DELA uitvaartverzekering.