FBTO Reisverzekering

Blijf reizen zoals jij dat wilt met de doorlopende reisverzekering van FBTO. Uniek in Nederland: Sluit een FBTO Doorlopende Reisverzekering af voor je gezin en verzeker maximaal vier extra reisgenoten naast je gezin mee. Snel geregeld. Wil je nog even snel je verzekering regelen? Dat kan bij FBTO. Klik, vul online in en je bent direct verzekerd!

 
OHRA Reisverzekering

Gaat u meerdere keren per jaar op vakantie? Dan weet u zeker dat u met een doorlopende reisverzekering van OHRA zorgeloos op reis kunt. De OHRA Permanente Reisverzekering, 365 dagen per jaar verzekerd tegen diefstal en verlies van uw spullen. De reisverzekering geldt in Nederland en in het buitenland voor al uw reizen (met minimaal één overnachting). U kunt direct overstappen van de verzekeraar die u nu heeft naar OHRA.

 
Zelf.nl reisverzekering

De doorlopende reisverzekering van Zelf.nl is uitstekend beoordeeld door de Consumentenbond en Independer.nl. Bereken vrijblijvend uw premie en sluit uw doorlopende reisverzekering direct af. Consumentenbond: Beste koop (februari 2011) Zeer scherpe premie, vanaf 5 cent per dag!

 
InShared reisverzekering

Lekker op reis, even geen zorgen. En al helemaal niet met de Reisverzekering van InShared. Die biedt precies de hulp die u nodig heeft, niet meer, niet minder. Doorlopende annuleringsverzekering als optie. Ga goed verzekerd genieten van uw reis.

 
Verzekeruzelf.nl reisverzekering

Flexibel samen te stellen, geheel passend bij jouw situatie. Altijd verzekerd, waar ook ter wereld. Mee te verzekeren: wintersport. Unieke annuleringsdekking. Doorlopende reisverzekering met werelddekking. Bereken premie online. Online afsluiten reisverzekering.

 
Centraal Beheer reisverzekering

Direct en voordelig geregeld. Je regelt de doorlopende Reisverzekering eenmaal en daarna heb je er geen omkijken meer naar. Met de doorlopende reisverzekering ga je het hele jaar door goed verzekerd op reis voor een lage premie. Hoe vaak en wanneer je gaat maakt niet uit.

 
WitGeld reisverzekering

De doorlopende reisverzekering van WitGeld is voor het hele gezin. Dit is inclusief een annuleringsverzekering voor elke vakantie die je boekt en dat zonder kleine lettertjes. Bereken nu hoe snel jij profiteert van onze laagste prijs. We wensen jou en je gezin alvast een fijne vakantie.

 
ANWB reisverzekering

Gelukkig kun je trouw rekenen op de hulp van de ANWB Alarmcentrale, ook in het buitenland. Dus ook daarom sluit je de doorlopende reisverzekering van de ANWB af. Met de Annuleringsverzekering van de ANWB voorkom je ook financiële gevolgen bij annulering.

 

Reisverzekering zelf online afsluiten

Het afsluiten van een doorlopende reisverzekering of een kortlopende reisverzekering kan veel vakantieleed besparen. Sluit deze direct af bij de verzekeraar van jouw keuze.

Voor een paar euro per maand is elke reis die je maakt verzekerd. Snel en veilig online je reis verzekeren.

Ga je vaker per jaar op vakantie? Een doorlopende reisverzekering is dan ideaal. Bereken de premie en sluit de reisverzekering van jouw keuze direct af bij de verzekeraar. Ga direct naar: REIS VERZEKEREN .

Een vakantie is zo online of via het reisbureau geboekt, maar vergeet niet een reisverzekering af te sluiten! Je hebt ‘m het liefste niet nodig, maar een reisverzekering kan veel onnodig leed voorkomen.

Op deze pagina tref je enkele belangrijke tips bij het afsluiten van een reisverzekering.


Kortlopende of doorlopende reisverzekering

Ga je per jaar langer dan 3 weken op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering vaak het goedkoopst. Maar ook in andere situaties kan een doorlopende reisverzekering goedkoper zijn dan een kortlopende reisverzekering. Bereken meerdere premies om te zien welke reisverzekering in jouw geval het voordeligst is.

Doorlopende reisverzekering

Ga je langer dan 21 dagen of meerdere keren per jaar op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger en de meeste logische keuze voor reisverzekerng. Daarnaast is het ook nog eens heel gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet steeds als je op reis gaat een aparte reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering ben je gedurende het hele jaar verzekerd voor al jouw buitenlandse reizen en reizen in Nederland. Een doorlopende reisverzekering kun je via Simpelverzekeren.nl online afsluiten direct bij de reisverzekeraar van jouw keuze, zodat je direct verzekerd bent.

Kortlopende reisverzekering

Een kortlopende reisverzekering is meestal het voordeligst als je minder dan 21 dagen per jaar op vakantie gaat. Toch is het slim om ook te kijken wat een doorlopende reisverzekering aan premie zou kosten. In sommige gevallen blijkt een doorlopende reisverzekering toch voordeliger te zijn dan een kortlopende reisverzekering. Een kortlopend reisverzekering kun je via Simpelverzekeren.nl online afsluiten direct bij de reisverzekeraar van jouw keuze, zodat je direct verzekerd bent.

Medische kosten en de reisverzekering

De basisverzekering vergoedt voor iedereen spoedeisende medische zorg in het buitenland. Meestal is dat voor Europa voldoende omdat je maximaal 100% van het Nederlandse tarief vergoed krijgt. In de meeste Europese landen zijn de kosten voor medische zorg namelijk lager dan in Nederland. Ga je buiten Europa op vakantie? Daar kan de medische zorg veel duurder zijn. Het is dan slim om de extra kosten te verzekeren via je reisverzekering in de rubriek ‘geneeskundige kosten’. Bekijk altijd de voorwaarden van je eigen zorgverzekering om te zien hoe je in het buitenland bent verzekerd.

Voor veel sporten zoals bergbeklimmen, skiën, diepzeeduiken, parachutespringen of waterskiën, heb je een aanvullende verzekering op je reisverzekering nodig.

Aanvullend verzekeren voor wintersport

Als je gaat skiën, kun je je voor de skivakantie aanvullend verzekeren voor:

• annulering,
• reisrechtsbijstand,
• autohulppakket,
• extra sportuitrusting, zoals je ski's, snowboard, skischoenen

Uitbreiden reisverzekering met wintersportdekking

Met een reisverzekering die is aangevuld met wintersportdekking ben je tijdens je skivakantie verzekerd voor medische kosten en buitengewone kosten in verband met redding, opsporing of repatriëring. Deze aanvullende dekking is niet overbodig! De kosten voor bijvoorbeeld redding of transport per helikopter naar het dichtst bijzijnde ziekenhuis in jouw skigebied, kunnen nog flink oplopen.

Tegen een kleine meerprijs breid je de reisverzekering uit.

Waarom je reisverzekering online afsluiten via Simpelverzekeren.nl?

* Direct online afsluiten
* Rechtstreeks bij de verzekeraar van jouw keuze
* Uitgebreid aanbod
* Directe acceptatie

Bekijk op deze pagina alle reisverzekeringen en verzeker je reis zelf simpel online rechtstreeks bij de verzekeraar van jouw keuze.

Simpel verzekeren, eenvoudig zelf je reisverzekering afsluiten.