Centraal Beheer rechtsbijstandverzekering

In het MoneyView Special Item werden 38 rechtsbijstandverzekeringen vergeleken. Centraal Beheer Achmea viel in de prijzen op het gebied van kwaliteit van de dekkingen. Deze rechtsbijstandverzekering wordt gewaardeerd als een vijf sterren product. 370.000 mensen sloten deze rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer ook af.

 
FBTO rechtsbijstandsverzekering

Altijd deskundige juristen dichtbij met de FBTO Rechtsbijstandverzekering. Iedereen kan onverwacht voor vervelende situaties en conflicten komen te staan en dan rechtsbijstand nodig hebben. Het is dan fijn om te weten dat je met slechts één telefoontje kunt terugvallen op deskundige juridische hulp of advies bij FBTO.

 
Univé rechtsbijstandsverzekering

Een ruzie met uw buren, een conflict met uw baas of een geschil met uw keukenleverancier. Soms komt u er samen gewoon niet uit. In die gevallen biedt de rechtsbijstandverzekering van Univé uitkomst. Want het Budgetpakket is in 2011 door de Consumentenbond bekroond tot “Beste koop”. U kunt kiezen voor het Budgetpakket of voor het Optimaalpakket.

 
DAS Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering DAS vergelijken en direct afsluiten. Met een rechtsbijstandverzekering van DAS verzekert u zich van de beste juridische hulp bij een conflict! Op uw werk, in het verkeer, bij de koop van uw huis.

 
Centraal Beheer Rechtsbijstand

Iedereen loopt het risico een juridisch probleem te krijgen. Met de centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering heeft u een eigen huisjurist. U verzekert uzelf en uw gezin, het hele jaar door. Daarom kozen al 370.000 mensen voor Rechtsbijstand van Centraal Beheer Achmea.

 
OHRA Rechtsbijstandverzekering

Met de rechtsbijstandverzekering van OHRA kunt u gebruikmaken van ruim 400 juridisch specialisten, die u op allerlei gebieden kunnen helpen bij een conflict. Met de OHRA Rechtsbijstandverzekering kiest u zelf de onderdelen (modules) die u belangrijk vindt: Consument, Wonen en Inkomen of Verkeer.

 

Rechtsbijstandverzekering zelf online afsluiten

Met een rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van juridische ondersteuning als je bij een gerechtelijke procedure betrokken raakt. Je kunt een rechtsbijstandverzekering afsluiten voor deelname aan het verkeer en natuurlijk uitbreiden met bijvoorbeeld hulp bij arbeidsconflicten.

Bij vrijwel elke rechtsbijstandverzekering geldt een wachttijd voor hulp na afsluiten van de verzekering. Verder kun je de rechtsbijstandverzekering afsluiten met aanvullende dekkingen naar keuze. Lees tips.

Voordat je zelf een rechtsbijstandverzekering afsluit, is het goed om de premies en de polisvoorwaarden van verschillende rechtsbijstandverzekeringen te vergelijken.

Een rechtsbijstandverzekering bestaat meestal uit verschillende rubrieken, zoals wonen, werk, verkeer.

Onderstaand handige tips en bekijk daarna het aanbod rechtsbijstandverzekering online.

Verzeker je tijdig
Een rechtsbijstandsverzekering heeft een wachttijd voordat de dekking ingaat. De wachttijd bedraagt gemiddeld drie maanden.

Vergelijk diverse rechtsbijstandsverzekeringen
Op internet kun je gemakkelijk online de rechtsbijstandsverzekeringspremies van de verschillende aanbieders vergelijken. Vergelijk bij de website van de verzekeraar zelf via Simpelverzekeren.nl. Vergelijkingssites zijn vaak niet onafhankelijk of actueel, daarom bieden wij rechtstreeks online contact.

Sluit geen rechtsbijstandverzekering af bij een lopend conflict
Als je al een juridisch conflict hebt dan biedt het afsluiten van een rechtsbijstandsverzekering geen dekking. Als het conflict bestaat of je weet dat er een conflict aankomt, sluit dan geen verzekering af.

Controleer het maximale verzekerde bedrag
Bij sommige rechtsbijstandverzekeringen is het verzekerde bedrag gemaximaliseerd. Je kunt dan dus niet ongelimiteerd kosten declareren. Let hier goed op. De verzekeraars melden dit vaak helder vooraf.

Bent je al voor rechtsbijstand verzekerd?
Via het werk of andere verzekeringen kun je al (deels) verzekerd zijn. Controleer je huidige verzekeringen op juridische bijstand en op welke onderdelen je eventueel al verzekerd bent voor rechtsbijstand.

Voorkom verhoging van de rechtsbijstandsverzekering premie
Wanneer je regelmatig gebruik maakt van de rechtsbijstandverzekering dan kan dat gevolgen hebben voor de premie of beperking van de dekking. In sommige gevallen kan de verzekeraar gerechtigd de verzekering te annuleren. Na annulering van een verzekering is het moeilijk je te verzekeren bij een andere verzekeraar.

Waarom je rechtsbijstandverzekering zélf online afsluiten via Simpelverzekeren.nl?

* Uitgebreid aanbod
* Direct online afsluiten
* Rechtstreeks bij de verzekeraar van jouw keuze
* Snelle acceptatie

Bekijk op deze pagina alle rechtsbijstandverzekeringen en verzeker je zelf simpel online rechtstreeks bij de verzekeraar van jouw keuze.

Simpel verzekeren, zelf je rechtsbijstandverzekering direct online bij de verzekeraar afsluiten.