Alles over ZELF.nl

Zelf.nl autoverzekering

Zelf.nl is een online verzekeraar die er alles aan doet om de kosten zo laag mogelijk te houden. Hierdoor zijn de verzekeringen van Zelf.nl via internet aanzienlijk voordeliger!

Zelf.nl doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dus geen dure commercials op televisie of op de radio. Geen torenhoge gebouwen op dure locaties. Gewoon een eenvoudig kantoor in Heerhugowaard. En bij Zelf.nl sluit je zelf je verzekering online af. Snel en makkelijk.

Zelf.nl focust zich puur op online verzekeren, zodat ze zeer lage premies aan kunnen bieden.

Zonder dat dit ten koste gaat van de dekkingen of van de snelle service.

Tot 30% online korting bij Zelf.nl!

Vanaf de introductie van Zelf.nl in oktober 2008 verstrekken zij forse kortingen (tot wel 30%) op hun autoverzekering. Bij Zelf.nl krijg je dus al twee jaar lang een substantieel lagere premie, zonder dat dit ten koste gaat van de dekkingen of van de snelle service.

Zelf.nl is een initiatief van Proteq Schadeverzekeringen NV en Proteq Levensverzekeringen NV, 100% onderdeel van SNS REAAL.

Bekijk het aanbod online verzekeringen van Zelf.nl. Maak gratis berekeningen en ontvang gratis offertes.

homepage Zelf.nl
aansprakelijkheidsverzekering
autoverzekering
ongevallenverzekering
rechtsbijstandverzekering
reisverzekering
uitvaartverzekering
woonhuisverzekering

Verzekeringen beschermen je tegen ongewenste en onvoorziene situaties die veel geld kunnen kosten. Denk aan een brandverzekering, een zorgverzekering of een autoverzekering. Als je goed verzekerd bent, vallen de financiële gevolgen meestal gelukkig mee.

Simpel online verzekeren bij Zelf.nl. Eenvoudig online zelf je verzekering afsluiten bij Zelf.nl doe je hier in een paar klikken.