Alles over Univé verzekeringen

Unive verzekeringen

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Univé is een coöperatieve vereniging die zonder winstoogmerk werkt, dus haar klanten zijn tevens haar leden.

Circa 1,3 miljoen verzekerden hebben in totaal zo'n 3,7 miljoen verzekeringen bij Univé afgesloten.

Univé was gekozen tot beste én meest klantvriendelijke schadeverzekeraar van Nederland

De klant is erg positief, vooral over de lage premie, het gemak en de relatie met Univé. Mede daardoor is Univé in 2009 niet alleen verkozen tot beste schadeverzekeraar van Nederland, maar ook tot de meest klantvriendelijke verzekeraar van Nederland.

Waarom de verzekeringen van Univé afsluiten?

Bij Univé heb je de keuze uit een totaalpakket van verzekeringen: zowel schade- als zorg- en levensverzekeringen. De verzekeringen van Univé blinken stuk voor stuk uit door hun uitgebreide dekking én scherpe premie. En als je meer soorten verzekeringen bij Univé afsluit, profiteer je bovendien van extra premiekorting via het Univé Premie Voordeel Plan. Die korting kan zelfs oplopen tot 15% per jaar.

Bekijk het online aanbod van Univéverzekeringen en bereken gratis je premie. Afsluiten kan ook direct online.

aansprakelijkheidsverzekering
autoverzekering
autoverzekering E-support
bestelautoverzekering
brommerverzekering
caravanverzekering
e-Support autoverzekering
reisverzekering
fietsverzekering
inboedelverzekering
motorverzekering
rechtshulpverzekering
woonhuisverzekering
zorgverzekering

Missie Univé

Univé is een verzekeringsorganisatie die werkt als een vereniging zonder winstoogmerk. Verzekerden zijn daar lid van en dat levert hen zó aantrekkelijke voordelen op dat zij graag bij Univé aangesloten worden én blijven. Univé helpt haar leden 'met liefde en plezier' met schade-, zorg- en levensverzekeringen, met financiële diensten en hypotheken, met adviezen op maat en snelle, betrouwbare en deskundige service.

Verzekeringen beschermen je tegen ongewenste en onvoorziene situaties die veel geld kunnen kosten. Denk aan een brandverzekering, een zorgverzekering of een autoverzekering. Als je goed verzekerd bent, vallen de financiële gevolgen meestal gelukkig mee.

Simpel verzekeren online bij Univé. Eenvoudig online zelf je verzekering afsluiten bij Univé doe je hier in een paar klikken.