Alles over Proteq verzekeringen

Proteq huisdierenverzekeringen

Proteq Dier & Zorg is de grootste aanbieder en marktleider van huisdierenverzekeringen voor honden in Nederland!

Proteq zorgt er voor dat je zo min mogelijk geld, tijd en moeite kwijt bent aan verzekeringen. Want met jouw tijd en geld kun je wel leukere dingen doen. Proteq helpt je met het besparen op jouw verzekeringen. En dat betekent meer dan een scherpe premie. Je bespaart ook op het invullen van lange formulieren. Proteq bespaar je het zoeken naar informatie. Zij besparen jou de risico's die je bij Proteq prima kan verzekeren.

Proteq Dier & Zorg in het kort:

* onderdeel van SNS Reaal
* scherpe premies
* meer dan 112.000 verzekerde honden en katten
* jaarlijks handelen zij zo’n 150.000 declaraties af

Wil je een verzekering bij Proteq afsluiten? Zij zeggen je huidige verzekering gratis op! Gemak dus.

De Proteq Dier & Zorg Verzekering is een huisdierverzekering voor honden. Verzekerde medische kosten als gevolg van een ongeval en/of ziekte worden vergoed, net zoals bij mensen.

Bij de keuze van een verzekering is niet alleen de hoogte van de premie belangrijk maar vooral de voorwaarden, de snelheid van werken, de bereikbaarheid en de schadeafhandeling. Proteq doet er alles aan om de service aan jouw verwachtingen te laten voldoen.

Lees ook de tips online afsluiten huisdierverzekering voor de hond.

Verzekeringen beschermen je tegen ongewenste en onvoorziene situaties die veel geld kunnen kosten. Als je goed verzekerd bent, vallen de financiële gevolgen meestal gelukkig mee.

Simpel verzekeren, eenvoudig online zelf Proteq huisdierverzekering afsluiten bij Proteq.