Alles over Petplan verzekeringen

Petplan is volledig gespecialiseerd in het verzekeren van honden, katten en konijnen en zijn wereldwijd de grootste huisdierenverzekeraar. Petplan is een initiatief van AUV Dierenartsen-coöperatie. De Zorgpakketten zijn uitgedacht door dierenartsen.

Voor de uitkering van declaraties werkt Petplan samen met Unigarant Verzekeringen, een dochteronderneming van de ANWB. Op die manier zijn zij en jij gegarandeerd van betrouwbare, gerenommeerde en draagkrachtige samenwerkingspartners.

Een van de grote verschillen met andere aanbieders is dat Petplan Petplan zich volledig heeft gespecialiseerd in het verzekeren van huisdieren. De hele organisatie van Petplan en alle medewerkers zijn erop ingericht om huisdieren langer en in betere gezondheid te laten leven.

Petplan: huisdier specialisten gefocust op de beste verzekering en de optimale zorg voor hond, kat of konijn.

Bovendien hebben veel van van de medewerkers van Petplan een diergeneeskundige achtergrond. Zij weten dus precies waar ze over praten en kunnen je voorzien van gedegen en betrouwbaar advies.

Bij Petplan huisdierverzekeringen zijn ze ook dierenvrienden

Ongeacht wanneer je contact met Petplan hebt. Of het nu gaat om een zieke hond of de meest geschikte huisdierverzekering. Je kunt er bij Petplan zeker van zijn dat zij vriendelijk, behulpzaam en begripvol zijn.

Alle medewerkers van Petplan hebben zelf ook huisdieren en kunnen je daardoor nog beter van dienst zijn.

De kosten die je vergoed krijgt worden bepaald door het Zorgpakket dat je hebt afgesloten. Je kunt de Petplan hondenverzekering direct simpel online afsluiten bij Petplan.

Lees ook eens de tips online afsluiten huisdierverzekering.

Verzekeringen beschermen je tegen ongewenste en onvoorziene situaties die veel geld kunnen kosten. Als je goed verzekerd bent, vallen de financiële gevolgen meestal gelukkig mee.

Simpel verzekeren, eenvoudig online zelf Petplan huisdierverzekering afsluiten via Petplan.