Alles over OHRA verzekeringen

OHRA verzekeringen

OHRA is een verzekeringsmaatschappij die rechtstreeks met de klant zaken doet. Dus zonder tussenkomst van een tussenpersoon. Op dit moment heeft OHRA als totaalverzekeraar ruim 800.000 klanten.

OHRA is al meer dan 80 jaar een gezonde Nederlandse verzekerings- maatschappij. OHRA werd in 1925 opgericht als de Onderlinge ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren.

Veilig online verzekeren bij OHRA

OHRA is aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie (NTO), de branchevereniging van bedrijven die direct zakendoen met consumenten. De leden werken volgens de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg, hét consumenten keurmerk voor veilig en betrouwbaar zakendoen via internet, telefoon, post, enz. ThuisWinkel Waarborg garandeert dat je veilig en betrouwbaar zakendoet met OHRA.
Bekijk dus gerust de website van OHRA.

Kwaliteit gewaarborgd bij OHRA

OHRA wil zijn dienstverlening continu blijven afstemmen op jou als klant. Om dit waar te maken heeft OHRA een kwaliteitsbeleid opgesteld. Jaarlijks controleert een interne accountantsdienst of aan dit beleid wordt voldaan. Op basis van de uitkomsten neemt OHRA maatregelen om de kwaliteit verder te verbeteren en/of processen aan te passen.

Klantteverdenheidsonderzoek

Voor schade- en levensverzekeringen ontvangt OHRA een ruime voldoende in het klanttevredenheidsonderzoek 2010. Toch zijn er voor 2011 al nieuwe plannen om de klanttevredenheid te vergroten. OHRA wil eenvoudige en transparante producten blijven aanbieden met een goede dienstverlening.

Bekijk hieronder de helder verzekeringen van OHRA online. Gratis offerte, direct online afsluiten

autoverzekering
huisdierverzekering
internetsparen
overlijdensrisicoverzekering
rechtsbijstandverzekering
reisverzekering
woonhuisverzekering

Bij OHRA sta je als klant centraal. Dit hebben zij vastgelegd in het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Verzekeringen beschermen je tegen ongewenste en onvoorziene situaties die veel geld kunnen kosten. Denk aan een brandverzekering, een zorgverzekering of een autoverzekering. Als je goed verzekerd bent, vallen de financiële gevolgen meestal gelukkig mee.

Simpel verzekeren direct bij OHRA. Eenvoudig online zelf je verzekering afsluiten bij OHRA doe je hier in een paar klikken.