Alles over Inshared verzekeringen

InShared

InShared is een initiatief en handelsnaam van Achmea. InShared verkoopt schadeverzekeringen die ze speciaal voor haar klanten heeft ontwikkeld. Daarvan is Achmea Schadeverzekeringen N.V. de verzekeraar en die staat dan ook garant voor de continuïteit van dekkingen en uitkeringen in geval van schade.

Het verhaal achter InShared....

Een groepje boeren uit het Friese Achlum kwam lang geleden bij elkaar en bedacht dat ze zich tegen al te grote risico’s konden verzekeren door samen geld in één pot te doen. Degenen met schade, konden een beroep doen op ‘de pot met geld’. Bleef er geld over en had je geen schade? Dan kreeg je weer geld terug. Ziedaar het ontstaan van Achmea. En ziedaar ook de werkwijze van InShared. Vandaar dat Achmea (die zelf weer onderdeel uitmaakt van internationaal verzekeringsconcern Eureko), zowel financieel als geestelijk achter InShared staat.

Alles online bij Inshared verzekeringen

InShared doet alles digitaal. Dat is niet alleen veel makkelijker maar ook een stuk goedkoper. Bovendien is de communicatie optimaal, want iedereen kan alles zelf doen via de website van Inshared en anders is één mailtje voldoende.

Eerlijke premies en heldere voorwaarden bij InShared

Bij InShared ben je behalve makkelijk en voordelig, vooral heel erg goed verzekerd. InShared vindt het jammer als je dubbele dekkingen hebt, dus daar is heel goed op gelet. Bij InShared geen kleine lettertjes, maar gewoon grote, waarin altijd duidelijk staat beschreven waar je aan toe bent.

Meer premie betaalt dan schadelast? InShared deelt de pot

Als enige verzekeringsmaatschappij laat Inshared zien hoeveel er per jaar is binnengekomen aan premies. Hoeveel er nodig was voor de uitkering van schade en de bedrijfsvoering. En hoeveel extra winst er overblijft. Geld dat InShared vervolgens weer aan jou teruggeeft.

Enthousiast over de online verzekeraar InShared? Bekijk hieronder de verzekeringen en vraag gratis offertes:

homepage Inshared
woonverzekering
autoverzekering
reisverzekering

Simpel verzekeren direct bij InShared. Eenvoudig online zelf je verzekering afsluiten bij InShared doe je hier in een paar klikken.