Alles over Europeesche verzekeringen

europeesche verzekeringen

Europeesche Verzekeringen is de specialist in reis- en recreatieverzekeringen. De Europeesche (onderdeel van ASR Verzekeringen) heeft zich toegelegd op het verzekeren van vrijetijdsactiviteiten zoals reizen, motorrijden, watersport en het op pad gaan met de caravan.

De Europeesche heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Met dit keurmerk ben je verzekerd van de kwaliteit van dienstverlening en dat de Europeesche de klant centraal stelt. Je mag van hen een uitstekende service verwachten bij je verzekering, waar je ook bent.

De Europeesche biedt vernieuwende online verzekeringen die tegemoet komen aan jouw wensen. Uitgangspunt daarbij is een goede kwaliteit, zodat je kunt genieten van een zorgeloze vrije tijd.

De Europeesche voldoet o.a. aan de volgende normen:

• Begrijpelijke, heldere informatie en voorlichting
• Zorgvuldige en voortvarende dienstverlening (zoals klachtenbehandeling, letselschadebehandeling en fraudebeheersing)
• Goede telefonische bereikbaarheid
• Regelmatig klanttevredenheidsonderzoek
• Kwaliteitsbeleid en kwaliteitsmanagement
• Duidelijke reactietermijnen
• Verantwoord beleggingsbeleid

Begrijpelijke, heldere informatie en voorlichting bij Europeesche verzekeringen

De Europeesche vindt het belangrijk in begrijpelijke taal te communiceren. Dan weet je precies wat je van hen kunt verwachten. Daarom besteden zij veel aandacht aan onze communicatie. Dit geldt voor hun brieven, brochures, website en de productvoorwaarden van de verzekeringen.

Bij de verzekeringen van de Europeesche vindt je ook productwijzers. Deze zijn opgesteld door het Verbond van Verzekeraars en bevatten alle informatie en de belangrijkste kenmerken van de verzekering. Je vindt de productwijzers bij de betreffende verzekeringen op de website van de Europeesche.

Bekijk het aanbod online verzekeringen van de Europeesche. Gratis berekeningen en online gratis offertes.

annuleringsverzekering
bootverzekering
camperverzekering
doorlopende reisverzekering
kortlopende reisverzekering
lang op reisverzekering
caravanverzekering
motorverzekering

Kwaliteitsbeleid en kwaliteitsmanagement bij Europeesche verzekeringen

De Europeesche besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van haar producten, de klantgerichtheid en dienstverlening. Het is een voortdurend proces in de organisatie. Het beleid is erop gericht om ook in de toekomst aan de verwachtingen van jou en andere klanten te voldoen.

Verzekeringen beschermen je tegen ongewenste en onvoorziene situaties die veel geld kunnen kosten. Denk aan een brandverzekering, een zorgverzekering of een autoverzekering. Als je goed verzekerd bent, vallen de financiële gevolgen meestal gelukkig mee.

Simpel online verzekeren bij de Europeesche. Eenvoudig online zelf je verzekering afsluiten doe je in een paar klikken.