Alles over DELA online verzekeringen

DELA uitvaartverzekering

DELA is een coöperatieve onderneming die zich richt op de continuïteit van het leven. Het is de ambitie van DELA dat haar klanten de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Wat DELA biedt is zekerheid, zorg en continuïteit.

Verzeker je jezelf bij voor DELA? Dan kies je voor persoonlijke zorg. Voor jezelf en voor jouw familie. Voor, bij en na een overlijden.

Het DELA UitvaartPlan

Het DELA UitvaartPlan is een uitvaartverzekering voor een begrafenis of crematie. Je betaalt elke maand premie. Het UitvaartPlan is een natura uitvaartverzekering. Jouw familie krijgt dus geen geld wanneer je overlijdt, maar alle daadwerkelijke en verzekerde kosten (in natura dus) worden door DELA betaald.

DELA verzorgt jouw uitvaart en staat je familie met raad en daad bij.

DELA neemt jouw familie kosten en zorgen uit handen. Je betaalt hiervoor een eerlijke, lage premie. Want DELA is een coöperatie en heeft geen winstoogmerk. Ruim 3 miljoen mensen zijn bij DELA verzekerd. Daardoor kunnen zij goedkoop inkopen. Dat voordeel krijgt de klant van DELA terug in de vorm van een lage premie. Zo wordt je uitvaart goed verzorgd voor een eerlijke prijs.

Voordelen van DELA verzekeringen

* ruimte voor persoonlijke wensen
* praktische hulp
* deskundige begeleiding
* eerlijke, lage premie
* direct online afsluiten
* gratis online afspraak maken

De hulp van DELA bij en na het overlijden

Je moet vaak veel regelen als iemand in de familie overlijdt. DELA helpt daarbij vanaf het eerste moment. Ben je zelf verzekerd bij DELA? dan helpen zij je ook in deze situatie als jouw familielid zelf niet verzekerd was bij DELA!

Na de begrafenis of crematie is er ook vaak nog erg veel te regelen. Bijvoorbeeld voor uitkeringen, bankzaken, belastingen de erfenis. Of wil je een mooie herinnering laten maken aan de overledene, zoals een sieraad, foto of een steen op het graf. Daarom krijg je van DELA ook de hulp na de begrafenis of crematie!

DELA online verzekeringen biedt de volgende mogelijkheden:

Afspraak maken
UitvaartPlan direct afsluiten
UitvaartPlan informatie aanvragen
LeefdoorPlan informatie aanvragen
Terug laten bellen door DELA

Lees ook eens de tips afsluiten uitvaartverzekering of de productwijzer.

Simpel online verzekeren, eenvoudig online zelf en goedkoop verzekeren bij DELA.