Alles over Centraal Beheer verzekeringen

Centraal Beheer Achmea is landelijk bekend als de verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn. Centraal Beheer is een van de grootste verzekeraars van Nederland en heeft rechtstreeks en persoonlijk contact met haar klanten.

Centraal Beheer wil haar klanten zekerheid, gemak en duidelijkheid bieden.

Centraal Beheer Achmea begon in 1909 als een klein administratiekantoor voor verzekeringen van werkgevers. Niet in Apeldoorn, maar in Amsterdam. Pas in de jaren zeventig verhuisde Centraal Beheer naar de plaats die iedereen kent van de campagne ‘Even Apeldoorn bellen'. De campagne werd ontworpen door reclamebureau Muntz in Uddel.

De stijl van Centraal Beheer Achmea

Landelijk staat Centraal Beheer Achmea bekend als dé verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn. En al is Centraal Beheer één van de grootste verzekeraars in Nederland, de relatie met haar klanten kenmerkt zich door rechtstreeks en persoonlijk contact. Alles kan tegenwoordig via de website van Centraal Beheer
online geregeld en afgesloten worden.

Centraal Beheer verzekering is direct writer

Centraal Beheer biedt zekerheid, gemak en duidelijkheid. Centraal Beheer verzorgt onder andere pensioen-, levens- en schadeverzekeringen en leveren financiële diensten aan particulieren, werknemers en bedrijven. Ook biedt Centraal Beheer Achmea administratieve dienstverlening en hulpverlening bij schade en risicomanagement.

Met Centraal Beheer Achmea heb je direct contact

Centraal Beheer is een direct writer. Dat betekent dat Centraal Beheer haar producten en diensten rechtstreeks aan klanten verkoopt, zonder tussenpersonen. Deze directe communicatie werkt efficiënt, snel en gemakkelijk.

Bij Centraal Beheer Achmea werken veel deskundigen en experts die vragen kunnen beantwoorden en problemen kunnen oplossen. Daarvoor moet Centraal Beheer open en bereikbaar zijn. Centraal Beheer houdt niet van kleine lettertjes en onduidelijkheden.

Bij Centraal Beheer weet de klant precies waar ze aan toe is. Onderstaand tref je alle online verzekering van Centraal Beheer. Je kunt gratis premies berekenen, offertes opvragen en online de gewenste verzekering afsluiten.

autoverzekering Centraal Beheer
woongarantverzekering Centraal Beheer
woonverzekering Centraal Beheer
reisverzekering Centraal Beheer
overlijdensrisico Centraal Beheer
rechtsbijstandverzekering Centraal Beheer
uitvaartverzekering Centraal Beheer
annuleringsverzekering Centraal Beheer
aov verzekering Centraal Beheer
wintersportverzekering Centraal Beheer

Simpel verzekeren direct bij Centraal Beheer. Eenvoudig online zelf je verzekering afsluiten van Centraal Beheer doe je hier in een paar klikken.