Alles over Brand New Day verzekeringen

BND BrandNewDay

De ambitie van Brand New Day is de verzekeringsmakrt op zijn kop te zetten. Een belangrijke reden voor de oprichters van Brand New Day, was de werkwijze en de houding van de traditionele financiële wereld.

Brand New Day vermeld op haar website: "De aandeelhouder is belangrijker dan de klant. Die moet tevreden gesteld worden. En die aandeelhouder wil elk jaar een hogere winst. Dat moet betaald worden door de klant. Die krijgt daarom producten die niet in haar of zijn belang zijn. Aandelenleaseconstructies. Woekerpolissen."

Ook Brand New Day heeft aandeelhouders. Maar het is hun overtuiging dat door het klantbelang altijd voorop te stellen, de aandeelhouders uiteindelijk het beste gediend zijn. Ze moeten alleen wat langer wachten. Dat weten ze ook bij Brand New Day.

Eerlijke handel en zeer tevreden klanten wil Brand New Day

Bij Brand New Day willen ze een bedrijf opbouwen waar ze trots op kunnen zijn. Met de ambitie: de verzekeringsmarkt op z’n kop zetten. Terug naar een financieel tijdperk waarin de klant weer Koning is! Een tijdperk met koesterpolissen in plaats van woekerpolissen.

Veranderingen moeten worden afgedwongen. Vanzelf gaat het niet. Brand New Day wil dat doen door heel veel klanten te krijgen. Klanten die fan zijn van Brand New Day.

Is Brand New Day zoveel beter?

Dat moet u uiteindelijk bepalen als klant. Zij vinden van wel. Natuurlijk wil Brand New Day ook geld verdienen. Laten we daar duidelijk over zijn. Maar wel op een nette manier. Eerlijke waar, voor een eerlijke prijs.

Brand New Day is volledig zelfstandig en maakt geen onderdeel uit van BinckBank of een andere financiële instelling.

De naam 'Brand New Day'

Met de naam 'Brand New Day' willen zij duidelijk maken dat er een nieuw financieel tijdperk is aangebroken. Een helder, eerlijk en open tijdperk. De naam is afgeleid van hetzelfde nummer uit de musical 'The Wiz', waarin wordt gezongen over een nieuwe periode van hoop die is aangebroken, een nieuw tijdperk nadat het kwade is verslagen… “Can’t you feel a Brand New Day?”.

Je kunt via de onderstaande links direct naar de homepage van Brand New Day of gericht hun producten bekijken en onformatie opvragen.

homepage Brand New Day
Overlijdensrisicoverzekering
Gouden Handdruk berekenpagina
Pensioen DGA berekenpagina
Ontwoekerpakket aanvragen
Pensioen prive berekenpagina

Simpel verzekeren, eenvoudig online zelf en goedkoop verzekeren bij Brand New Day.