Alles over AllSecur verzekeringen

AllSecur

"Een uitstekende dekking voor een scherpe prijs." Zo beschrijven consumenten de online autoverzekeraar Allsecur. Afgelopen jaren werd Allsecur al uitgeroepen tot beste autoverzekering van Nederland 2009 én 2010.

In 2011 won Allsecur voor het 2e jaar op rij de Independer Award. De Allsecur autoverzekering is daarmee de ‘Meest gekozen autoverzekering’. De mooiste blijk van waardering Allsecur wil. Want daar doen zij het voor: voor hun klanten die online autoverzekeringen vergelijken.

Altijd goed verzekerd voor een scherpe prijs. Dat is, samen met top service, hét handelsmerk van Allsecur.

Alles over Allsecur autoverzekeringen
Door de uitstekende dekking, service en de scherpe premie kozen bezoekers van Independer.nl massaal voor een autoverzekering van Allsecur. Allsecur staat vaak in de top 5 van onafhankelijke vergelijkingssites en vaak zelfs helemaal bovenaan. Natuurlijk zijn ze daar trots op. Maar zijn een uitstekende dekking, een scherpe prijs en een goede service dan niet vanzelfsprekend? Voor Allsecur wel.

Verrassend goede service bij Allsecur
Elk jaar een nieuw premieaanbod met vrijblijvend advies over de dekking. Standaard Onderweg Service bij jouw autoverzekering én een persoonlijke Schadecoach. Persoonlijk contact wanneer jedat wilt, jouw vraag wordt direct beantwoord. In het Nederlands geholpen worden als je met pech of schade in het buitenland staat. Allseucr denkt graag met je mee!

Gemak bij Allsecur
Waarom moeilijk doen? Bij de online autoverzekeraar Allsecur kun je binnen 5 minuten al verzekerd zijn. Je kiest zelf de dekking en betaalt dus nooit te veel. Online geef je snel en gemakkelijk zelf wijzigingen of schade door, maar bellen kan ook. Allsecur is 24 uur per dag bereikbaar. Opzeggen kan per dag.

Sterke partners bij Allsecur
De pechhulp via Mondial Assistance gaat verder dan die van vele andere verzekeraars. Ook als jouw auto wordt gerepareerd door Topherstel krijg je extra service. Ruitschade wordt vakkundig gerepareerd door Autotaalglas. Door goede afspraken met onze partners ben je zo weer veilig op weg.

Betrouwbaar verzekerd bij Allsecur
Online autoverzekeraar Allsecur is onderdeel van Allianz, één van de grootste financiële instellingen ter wereld. Zij kennen geen kleine lettertjes. De voorwaarden zijn kort en begrijpelijk. Ben je niet tevreden over hun dienstverlening en kom je er samen met Allsecur niet uit? Dan kun je een klacht indienen bij het onafhankelijke Kifid.

Bekijk hier de autoverzekeringen van Allsecur, bereken gratis je premie en je kunt de autoverzekering direct online afsluiten bij Allsecur.

Meer autoverzekeringen bekijken? Klik dan op alle autoverzekeringen.