Waarom wel of niet je huisdier verzekeren

Verzekeraars voor huisdieren krijgen vaak de vraag “Waarom zou ik mijn huisdier verzekeren? Hij is nooit ziek”. Een logische vraag, maar… een ongeluk zit in een klein hoekje en een ziekte komt altijd onverwachts!

De dierenarts kan jouw hond of kat vaak weer gezond maken, maar rekeningen van € 700,00 voor behandeling van je huisdier zijn zeker geen uitzondering meer. Je moet dat geld dan wel hebben.

Als je een huisdierverzekering afsluit, hoef je je geen zorgen meer te maken over onverwachte medische kosten van je huisdier. Een prettige zekerheid, voor jou en je huisdier.

Lees ook de tips om het wél te doen.

De top 5 waarom mensen denken dat een huisdierenverzekering niet nodig is:

Mijn huisdier komt van een goede fokker
Een goede fokker is helaas geen garantie dat je hond of kat nooit ziek wordt of nooit een ongeluk krijgt. Was het maar waar…. Hoe gezond jouw huisdier ook is, het kan de beste overkomen en dan moet je wel geld beschikbaar hebben voor de medische zorg.

Mijn kat komt nooit buiten dus...
Ook katten die nooit buiten komen kunnen ziek worden of iets inslikken dat operatief verwijderd moet worden. En hoe goed je ook oplet, katten zijn snel en de deur die even open staat blijft aantrekkelijk. Ook voor katten die nooit buiten komen is het dan ook verstandig om een huisdierverzekering af te sluiten.

Mijn vorige huisdier was ook nooit ziek
Het is fijn een gezond huisdier te hebben. Hoe goed je ook voor jouw huisdier zorgt, hoe goed je ook op ‘m past, honden en katten kunnen ziek worden of een ongeluk krijgen. Je hoopt altijd dat het niet gebeurt, maar helaas kan het ook jouw huisdier overkomen. Bereken eens de premie voor een huisdierverzekering.

Als het zover is, dan zie ik wel of ik geld heb
Zo kan je er ook over denken. Maar wat vindt je huisdier daarvan? Hij is volledig van jou afhankelijk. Door een huisdierverzekering af te sluiten voorkom je moeilijke keuzes en kunt je jouw huisdier altijd de medische zorg geven die nodig is. En zo hoort het ook, toch?

Mijn dierenarts laat mijn huisdier echt niet dood gaan
De dierenarts en zijn collega’s zijn goed opgeleide professionals met liefde voor dieren. Dat betekent niet dat ze voor niets werken. De dierenarts is een vrije ondernemer die ook zijn brood moet verdienen. Medische zorg voor huisdieren is niet gratis, dat moet gewoon betaald worden. Voorkom deze discussie, en verzeker jouw huisdier.

Maak het nu meteen even in orde en sluit je huisdierenverzekering online af.

Met “een paar klikken” maakt je een offerte en kun je huisdierverzekering afsluiten bij de verzekeraar van jouw keuze. Makkelijker kan het niet. Je ontvangt de polis en de voorwaarden online of per post. Je hebt dan altijd nog 14 dagen bedenktijd.

Doe het nu meteen en ga naar ons aanbod huisdierverzekeringen ! Want je wilt later toch ook niet denken “had ik maar een verzekering voor mijn huisdier afgesloten”?

Waarom je huisdierverzekering online afsluiten via Simpelverzekeren.nl?

* Direct online afsluiten
* Rechtstreeks bij de verzekeraar van jouw keuze
* Uitgebreid aanbod huisdierverzekeringen
* Snelle acceptatie

Bekijk hier alle huisdierverzekeringen en verzeker je hond of kat zelf simpel online rechtstreeks bij de verzekeraar van jouw keuze.