OHRA huisdierverzekering hond

Verdient uw huisdier ook de beste zorg en wilt u niet voor onverwachte kosten komen? Kies voor de OHRA Huisdierenverzekering. De OHRA Huisdierverzekering kunt u afsluiten voor zowel uw hond als kat. Bereken de premie van de OHRA huisdierenverzekering, vraag een offerte en sluit de huisdierverzekering van OHRA direct af.

 
PROTEQ huisdierverzekering hond

Proteq Dier & Zorgverzekering, een prettige zekerheid. Proteq is de grootste aanbieder van ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor honden en katten in Nederland! Onderdeel van SNS REAAL, dé marktleider in Nederland, meer dan 112.000 verzekerde huisdieren via de Proteq huisdierverzekering. Online premie en afsluiten.

 
OHRA huisdierverzekering kat

Verdient uw kat of poes ook de beste zorg en wilt u niet voor onverwachte kosten komen? Kies voor de OHRA Huisdierenverzekering. De OHRA Huisdierverzekering kunt u afsluiten voor zowel uw hond als kat. Bereken de premie van de OHRA huisdierenverzekering, vraag een offerte en sluit de huisdierverzekering van OHRA direct af.

 
PROTEQ huisdierverzekering kat

Proteq Dier & Zorgverzekering, een prettige zekerheid. Proteq is de grootste aanbieder van ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor honden en katten in Nederland! Onderdeel van SNS REAAL, dé marktleider in Nederland, meer dan 112.000 verzekerde huisdieren via de Proteq huisdierverzekering. Online premie en afsluiten.

 
PETPLAN huisdierenverzekering hond

Met de Petplan Zorgverzekering worden de kosten van de dierenarts vergoed. Zodoende kunt u kiezen voor de meest optimale behandeling en medicatie zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de hieraan verbonden kosten. Al meer dan 1 miljoen huisdiereigenaren kozen voor een huisdierverzekering bij Petplan.

 
PETPLAN huisdierenverzekering kat

Optimaal uw kat of poes verzekeren via Petplan Huisdierverzekering. Met de Petplan Zorgverzekering worden de kosten van uw dierenarts vergoed. De meest optimale behandeling en medicatie zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de hieraan verbonden kosten. Al meer dan 1 miljoen huisdiereigenaren kozen voor een kattenverzekering bij Petplan.

 
Verzekeruzelf.nl huisdierverzekering hond

Verzeker uzelf van o.a. medisch noodzakelijke behandeling inclusief operatie en narcose van uw hond, aanschaf en plaatsing chip en in Nederland geregistreerde diergeneesmiddelen. Premie berekenen en afsluiten honderverzekering online via Verzekeruzelf.nl

 
Verzekeruzelf.nl huisdierverzekering kat

Verzeker uzelf van o.a. medisch noodzakelijke behandeling inclusief operatie en narcose van uw kat, aanschaf en plaatsing chip, in Nederland geregistreerde diergeneesmiddelen. Premie berekenen en afsluiten huisdierverzekering online via Verzekeruzelf.nl

 

Huisdierverzekering zelf online afsluiten

In 2010 is het aantal online afgesloten huisdierverzekeringen met 38% gestegen. Net als bij de ziektekostenverzekeringen voor mensen, bieden aanbieders van huisdierenverzekering verschillende extra dekkingen.

De laatste jaren stijgt het aantal verzekeringen voor honden en katten in Nederland fors. De schatting is dat er nu 170.000 honden en katten een ziektekostenverzekering hebben. Net als bij de huisarts, keert de huisdierenverzekering meestal direct uit aan de dierenarts. De dierenartsenpraktijken en de klanten reageren zeer positief.

Lees ook eens tips afsluiten huisdierverzekering.

Kies de huisdierenverzekering die bij jou en je hond of kat past en sluit de huisdierenverzekering direct online af rechtstreeks bij de huisdierenverzekeraar.

Om je te helpen bij het afsluiten van een huisdierverzekering voor je hond of kat of poes, zijn een aantal handige tips opgesteld. Lees de tips over huisdierenverzekeringen voor het afsluiten.

Vergelijk huisdierenverzekeringen altijd

Zoals dit eigenlijk voor elke verzekerings geldt, is het ook bij een huisdierenverzekering belangrijk om eerst een aantal huisdierverzekeringen met elkaar te vergelijken. Dit geeft een goed beeld van wat er allemaal speelt bij een huisdierenverzekering. Wat kost een huisdierenverzekering en wie biedt de goedkoopste verzekering en de beste dekking. Het vergelijken van de premie is erg eenvoudig online te doen.

Bepaal wat je wilt verzekeren met de huisdierverzekering

Voor je een huisdierenverzekering afsluit, is het goed eerst vast te stellen wat je nu eigenlijk wilt verzekeren. Voor welke dekking kies je en wat wil je hiervoor betalen. Kortom welke huisdierenverzekering is het beste geschikt voor zowel jouw als jouw huisdier.

Dekking huisdierverzekering bepalen

De premie van een huisdierenverzekering is afhankelijk van de hoogte van de dekking. Let echter niet alleen op de hoogte van de dekking maar ook op de voorwaarden van de dekking. Vergelijken van huisdierverzekeringen is zinvol. Je hebt niets aan een hoge dekking met slechte voorwaarden en omgekeerd.

Eigen risico huisdierverzekering

De premie voor een huisdierenverzekering wordt meestal lager als er een eigen risico in de verzekering is opgenomen. Buiten dat het eigen risico de premie kan verlagen, moet je natuurlijk wel op de hoogte zijn van dit eigen risico. Let dus op of de verzekering die je wilt afsluiten een eigen risico heeft.

Waarom je huisdierverzekering online afsluiten via Simpelverzekeren.nl?

* Direct online afsluiten
* Rechtstreeks bij de verzekeraar van jouw keuze
* Uitgebreid aanbod
* Snelle acceptatie

Bekijk hier alle huisdierverzekeringen en verzeker je hond of kat zelf simpel online rechtstreeks bij de verzekeraar van jouw keuze.