Productwijzers online verzekeringen

In de productwijzers vind je handige, praktische en belangrijke algemene informatie over de verschillende verzekeringen. Elke productwijzer meldt de belangrijkste kenmerken.

Denk bij de informatie vanuit productwijzers aan informatie zoals: waarvoor ben je precies verzekerd? welke algemene voorwaarden gelden? wat is je opzegtermijn?

Productwijzer handig hulpmiddel

Als je van plan bent zelf een verzekering af te sluiten, dan is de productwijzer een handig hulpmiddel. Daarmee beoordeel je snel en makkelijk of de verzekering als verzekering (!) biedt wat je ervan verwacht. En of je die echt nodig hebt. Ook geeft de productwijzer informatie over de posten waaraan de verzekeraar geld besteedt.

Let op: alleen algemene informatie

De productwijzers op onze website bevatten alleen algemene informatie over verzekeringen en zijn de standaard productwijzers van het Verbond van Verzekeraars. Bij elke verzekeraar zijn de exacte polisvoorwaarden vaak anders.

Het heeft dus zin om de verzekeringen van online verzekeraars met elkaar te vergelijken! Vraag dus gerust verschillende offertes op.

Productwijzers en voorwaarden altijd online

Iedere verzekeraar plaatst de productwijzers op hun website. Vaak bieden zij daarnaast extra informatie. Over de bijzondere kenmerken van hun online verzekeringen én over de hoogte van hun premies. Heb je dan nog vragen, vraag dan uitleg aan de door jou gekozen verzekeraar over de door jou gekozen verzekering.

Productwijzers online schadeverzekeringen

productwijzer aansprakelijkheidsverzekering
productwijzer Caravanverzekering
productwijzer inboedelverzekering
productwijzer motorrijtuigverzekering
productwijzer ongevalleninzittenden (OVI)
productwijzer opstalverzekering
productwijzer pechhulpverzekering
productwijzer pleziervaartuigverzekering
productwijzer rechtsbijstandverzekering
productwijzer rechtsbijstand verkeer
productwijzer reis-en annuleringsverzekering
productwijzer schade-inzittendenverzekering (SVI)
productwijzer individuele AOV
productwijzer natura-uitvaartverzekering
productwijzer overlijdensrisicoverzekering
productwijzer uitvaartverzekering

Tips bij zelf online afsluiten verzekeringen

Op onze website tref je per verzekering diverse tips. Bekijk deze via TIPS ONLINE AFSLUITEN. Kies daar het soort verzekering en je leest handige tips.Op de website van het Verbond van Verzekeraars tref je ook productwijzers voor inkomensverzekeringen en pensioenverzekeringen. Klik dan hier.